MENU

prefab houtbouw op maat

PREFAB
Houtskeletbouw

PREFAB
Houtskelet bouw

Prefab houtskeletbouw, ook wel bekend als prefab HSB-constructies, is een bouwmethode waarbij De Houthallen elementen van een gebouw vooraf fabriceert in onze eigen fabriek voordat ze op locatie worden geïnstalleerd. Deze elementen kunnen onder andere bestaan uit houten wanden, gevels, vloeren en daken.

Voordelen houtskeletbouw

Prefab houtskeletbouw heeft meerdere voordelen. De vijf belangrijkste zijn:
  1. Het is een efficiënte manier van bouwen omdat de elementen al in de fabriek (offsite) zijn geproduceerd en op locatie snel geïnstalleerd kunnen worden.
  2. Het is milieuvriendelijk, omdat hout een duurzaam en hernieuwbaar bouwmateriaal is en de prefabricage leidt tot minder afval en Co2 op de bouwplaats.
  3. Houten constructies zijn zeer energie efficiënt, omdat hout een goede thermische isolator is en ook kozijnen, ramen en (bouwkundige) aansluitingen goed geïsoleerd kunnen worden.
  4. Houten gebouwen hebben een lagere ecologische voetafdruk dan gebouwen van andere materialen.
  5. Houten gebouwen hebben een aangenamere woon- en werkomgeving dan gebouwen van andere materialen.

Stelkozijnen

Stelkozijnen zijn een handig houten raamwerk dat je vroegtijdig kunt installeren en later kunt aanvullen met een definitief element.

Lees meer over prefab stelkozijnen

Prefab gevel- en wandelementen

Prefab houten wandelementen van De Houthallen zijn duurzaam, brandveilig en geïsoleerd. De ideale oplossing voor een breed scala aan bouwprojecten!

Lees meer over gevel- en wandelementen

Prefab dakelementen

We fabriceren de dakelementen naar jouw specificaties in onze eigen werkplaats, zodat je ze op de bouwplaats eenvoudig en snel kunt monteren.

Lees meer over dakelementen

Prefab dakranden

Het gebruik van houten dakranden kan verschillende voordelen bieden in vergelijking met traditioneel gebouwde dakranden.

Lees meer over prefab dakranden

Meer weten over prefab houtskeletbouw?

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Voor andere vragen of een offerte op maat, kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen!