MENU

prefab houtbouw op maat

Houten Gevel-
Wandelementen

Houten Gevel- Wand elementen

Wil je jouw bouwproject efficiënter, sneller en duurzamer maken? Overweeg dan het gebruik van prefab houten wandelementen.

Onze prefab houten wandelementen worden kant-en-klaar gemaakt in onze eigen fabriek, waardoor de installatie op de bouwplaats snel en efficiënt verloopt. Door de hoge kwaliteit van de wandelementen, de gebruikte duurzame en Biobased materialen en de vuur vertragende werking zijn onze wandelementen de ideale oplossing voor een breed scala aan bouwprojecten.

Gevel- & Wandelementen op maat

Onze wandelementen zijn te vervaardigen in verschillende maten, vormen en ontwerpen en zijn geschikt voor utiliteits-, industriële, commerciële- en woningbouwprojecten, renovatie en ecologisch verantwoorde bouwprojecten. Door 3D te ontwerpen en te engineeren ontstaat er een snellere controlecyclus in het proces en kunnen we onze CNC gestuurde productiemachines en productiestraat feilloos aansturen.

Bovendien zijn onze wandelementen voorzien van hoogwaardige isolatie, waardoor ze een goede thermische en akoestische isolatie bieden, dit kan leiden tot energie-efficiëntie en een comfortabel binnenklimaat.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over een wandelement op maat?

Voordelen prefab houten Gevel- & Wandelementen

Prefab houten wandelementen zijn snel, “Just In Time” en efficiënt te installeren op de bouwplaats, maar dat is niet het enige voordeel dat je hebt bij het gebruik van onze wandelementen. Andere voordelen zijn:

  1. Hoge kwaliteit: prefab houten wandelementen worden gemaakt met precisie in een computergestuurd proces, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.
  2. Flexibiliteit: prefab houten wandelementen zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en ontwerpen, waardoor ze toepasbaar zijn in ieder type bouwproject.
  3. Isolatie: prefab houten wandelementen zijn hoogwaardig geïsoleerd, waardoor ze een goede thermische en akoestische isolatie bieden, dit kan leiden tot energie-efficiëntie en een comfortabel binnenklimaat.
  4. Milieuvriendelijk: onze prefab houten gevel en wandelementen zijn gemaakt van gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Bovendien, hout is een hernieuwbare grondstof en kan bijdragen aan de CO2-balans van een gebouw.
  5. Installaties: we kunnen onze prefab houten gevel- en wandelementen voorzien van electra leidingen, wandcontactdozen, sparingen en doorvoeren.
  6. Stelkozijnen: door onze prefab houten gevel- en wandelementen te voorzien van stelkozijnen, ontstaat er al in de fabriek een goede lucht- en waterdichting. Op de bouwplaats hoeft dan alleen nog een na-stelkozijn geplaatst te worden. Door dit in een zo laat mogelijk stadium te doen, ontstaat er minder kans op glasbreuk en beschadiging.

Houten Gevel- & Wandelementen voor jouw volgende bouwproject?

Of het nu gaat om utiliteits-, industriële, commerciële- en woningbouwprojecten, renovatie of ecologisch verantwoorde bouwprojecten, wij hebben de juiste oplossing voor je. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een gesprek en meer informatie over onze Gevel- & Wandelementen, wij helpen je graag verder.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over een gevelelement op maat?