MENU

prefab houtbouw op maat

PREFAB
Vloeren

Houten vloeren worden in een breed scala aan bouwprojecten ingezet: van nieuwbouwwoningen tot aan sportzalen en van commerciële projecten tot ecologische woningen.
De prefab houten vloeren van De Houthallen zijn snel te installeren en altijd volledig naar de gewenste ontworpen.

Waarom een houten vloer?

Een houten vloer heeft natuurlijk een mooie uitstraling, maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor een prefab houten vloer:
  1. Snelheid en efficiëntie: prefab houten vloeren worden in een fabriek gemaakt, waardoor de installatie op de bouwplaats sneller en efficiënter is dan wanneer de vloer op locatie wordt gemaakt.
  2. Hoge kwaliteit: prefab houten vloeren worden gemaakt met precisie in een computergestuurd proces, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.
  3. Duurzaamheid: hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal, en prefab houten vloeren zijn vaak gemaakt van gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is van verantwoord beheerde bossen.
  4. Flexibiliteit: prefab houten vloeren zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende bouwprojecten.
  5. Gemakkelijk te installeren: prefab houten vloeren zijn vaak ontworpen om gemakkelijk te installeren, wat betekent dat er minder tijd en arbeid nodig is om ze te plaatsen.
  6. Economisch: prefab houten vloeren zijn vaak goedkoper dan vloeren die op locatie worden gemaakt.
  7. Brandveiligheid: Hout is een natuurlijk brandvertragend materiaal, waar we brandwerendheid in de constructie mee kunnen ontwerpen.

Waar kunnen houten vloeren geplaatst worden?

Prefab houten vloeren worden vaak ingezet in een breed scala aan bouwprojecten, zoals:

Woningbouw
Prefab houten vloeren worden vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Maar ook in een compleet (woning-)casco kunnen prefab houten vloeren opgenomen worden.

Commerciële gebouwen
Houten vloeren zijn ook geschikt voor commerciële gebouwen zoals kantoren, winkelcentra en hotels.

Renovatie
Prefab houten vloeren zijn ideaal voor renovatieprojecten, omdat ze snel en efficiënt kunnen worden geïnstalleerd, zonder dat er veel afbraakwerk nodig is.

Woningen met vloerverwarming
Voor woningen met vloerverwarming zijn prefab houten vloeren erg geschikt, omdat ze een goede thermische isolatie bieden en de warmte snel en efficiënt verspreiden.

Ecologische projecten
Aangezien onze prefab houten vloeren gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd hout, zijn ze geschikt voor ecologisch verantwoorde bouwprojecten.

Sport- en evenementenhallen
Prefab houten vloeren zijn vaak geschikt voor sport- en evenementenhallen, omdat ze een harde, stabiele en duurzame ondergrond bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer?

Voor meer informatie over de verschillende soorten vloeren, kun je contact met ons opnemen.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een gesprek, wij helpen je graag verder!