MENU

prefab houtbouw op maat

Snelbouwwoningen

Snelbouw woningen

In een tijd waarin de behoefte aan betaalbare woningen enorm is, bieden verplaatsbare woningen (snelbouwwoningen) een uitstekende oplossing. Vooral in stedelijke gebieden, waar snelle bouw essentieel is, komen deze woningen goed van pas.

Bij De Houthallen leveren we volledig op maat gemaakte verplaatsbare woningen (snelbouwwoningen) op de gewenste locatie. Of je nu een architect, projectontwikkelaar of woningcorporatie bent, neem contact met ons op en we laten je graag kennismaken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen kunnen we de uitdaging van betaalbare en flexibele woningbouw aangaan.

Interesse in een snelbouwwoning?

Wat is een verplaatsbare woning of snelbouwwoning?

Verplaatsbare woningen (snelbouwwoningen) bieden een snelle en efficiënte bouwmethode in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Dankzij prefabricatie en het gebruik van HSB (Houtskeletbouw) elementen kunnen deze woningen snel gerealiseerd worden.

Bij prefab woningen produceren we grote delen van het huis, zoals wanden, vloeren en daken, zelfs complete units, al in onze geavanceerde productiehal. Vervolgens transporteren we deze naar de bouwlocatie voor snelle plaatsing.

Onze verplaatsbare woningen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Houten woningen: Creëer een warme en natuurlijke leefomgeving met een houten woning. Het gebruik van duurzaam hout zorgt voor een gezellige en milieuvriendelijke woonruimte.
  • Recreatiewoningen: Geniet van comfort en ontspanning in een verplaatsbare recreatiewoning. Of het nu gaat om een vakantiehuisje aan zee, in de natuur of op een recreatiepark, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw recreatiewoning.
  • Mantelzorgwoningen: Voor wie zorgbehoevende familieleden dichtbij wil hebben, bieden onze verplaatsbare mantelzorgwoningen een ideale oplossing. Deze woningen zijn speciaal ontworpen om comfortabel en zelfstandig te kunnen wonen, terwijl er tegelijkertijd zorg op maat geboden kan worden.

    Met onze verplaatsbare woningen bieden we een snelle, flexibele en kwalitatieve oplossing voor verschillende behoeften. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van verplaatsbare woningen voor jouw specifieke project.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De voordelen van verplaatsbare woningen

In vergelijking met traditionele bouwmethoden bieden verplaatsbare woningen (snelbouwwoningen) niet alleen snelheid, maar ook diverse andere voordelen. Met een verplaatsbare woning bereik je vaak een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. Dit komt doordat verplaatsbare woningen efficiënter worden gefabriceerd in onze werkplaats.

Een ander belangrijk aspect is de duurzaamheid van hout als bouwmateriaal. Hout is namelijk een hernieuwbare grondstof. Door bomen te kappen en tegelijkertijd nieuwe bomen aan te planten, is de voorraad hout oneindig. Bovendien absorberen bomen CO2 uit de atmosfeer tijdens hun groeiproces. Deze CO2 wordt niet vrijgegeven wanneer hout wordt gebruikt voor de bouw van woningen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Een groot voordeel van verplaatsbare woningen is dat ze na gebruik niet hoeven te worden gesloopt, maar eenvoudig kunnen worden verplaatst naar een nieuwe locatie. Dit biedt een duurzame en flexibele oplossing, waardoor de levensduur van de woning wordt verlengd en er geen onnodig afval wordt geproduceerd.

Met onze verplaatsbare woningen geniet je dus niet alleen van snelheid en efficiëntie, maar ook van hogere kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van verplaatsbare woningen voor jouw specifieke bouwproject.

Eigen ontwerp

Door te werken met eigen en door de Houthallen geselecteerde architecten, kan De Houthallen van al jouw wensen een “custom made” product leveren. In onze tekenkamer worden ontwerpen 3D uitgetekend, uitgewerkt en voorbereid. Door onze kennis van prefab bouwen toe te voegen kunnen we maatwerk leveren en desgewenst in massa- of moduleproductie uitvoeren.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Nieuwsgierig naar de ontwerpmogelijkheden?