MENU

prefab houtbouw op maat

HOUTEN Recreatiewoningen

HOUTEN Recreatie
woningen

Een houten recreatiewoning biedt comfort en flexibiliteit. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een houten recreatiewoning van De Houthallen.

Redenen om voor een houten recreatiewoning te kiezen

Prefab houten vakantiehuizen zijn een goede optie voor mensen die een recreatiewoning willen bouwen een rustige omgeving en met toegang tot de natuur. Andere redenen om voor een houten recreatiewoning te kiezen zijn:

  1. Duurzaamheid: Hout is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat kan worden gerecycled of opnieuw gebruikt
  2. Natuurlijke uitstraling: Hout geeft een natuurlijke uitstraling aan een woning en past daarom vaak beter in natuurgebieden
  3. Energie-efficiëntie: Houten gebouwen zijn vaak goed geïsoleerd, waardoor ze energie-efficiënt zijn en de kosten van verwarming en koeling verlagen
  4. Snelle installatie: prefab houten recreatiewoningen kunnen snel en efficiënt geïnstalleerd worden, in vergelijking met traditionele bouwmaterialen
  5. Aanpasbaarheid: Houten recreatiewoningen zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen. Denk daarbij aan afmetingen, ontwerp, en voorzieningen
  6. Lagere kosten: prefab houten recreatiewoningen zijn vaak goedkoper dan traditioneel gebouwde woningen vanwege de snellere bouwtijd en de efficiëntie van de productie.
  7. Flexibiliteit: Houten recreatiewoningen kunnen worden verplaatst naar een andere locatie
  8. Comfort: Houten gebouwen hebben een gezond binnenklimaat, verminderen geluidsoverlast en bieden comfort.

Eigen ontwerp

Bij De Houthallen begrijpen we dat jij unieke wensen hebt voor jouw droomwoning. Daarom bieden we de mogelijkheid om samen te werken met onze eigen geselecteerde architecten. We willen ervoor zorgen dat jouw huis een echt “custom made” product wordt, dat volledig voldoet aan jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Onze tekenkamer staat klaar om jouw ontwerpen tot leven te brengen. We gebruiken geavanceerde 3D-technologie om de ontwerpen uit te tekenen, uit te werken en voor te bereiden. Met onze expertise in prefab bouwen kunnen we maatwerk leveren en zelfs grootschalige of modulaire productie realiseren, afhankelijk van jouw wensen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw eigen ontwerp kunnen omzetten in een prachtige houten woning. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw droomhuis werkelijkheid te maken!

Snel en duurzaam

Doordat wij de recreatiewoningen in onze eigen fabriek prefabriceren, is de bouw van een houten vakantiehuis sneller: op locatie hoeft de recreatiewoning immers alleen nog geplaatst te worden en enkel het riool, water, Electra en wifi aangesloten te worden. Plug and Play! Daardoor vallen de bouwkosten over het algemeen lager uit dan bij traditionele bouw. Hout is daarnaast niet alleen duurzaam, maar geeft ook een natuurlijke uitstraling aan de woning.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over de recreatiewoningen van De Houthallen?