MENU

prefab houtbouw op maat

Houten DAKelementen

Houten DAK elementen

Voor de constructie van het dak, de isolatie, afvoer van water en de afwerking van het dak zijn prefab houten dakelementen erg geschikt. We fabriceren de dakelementen naar jouw specificaties in onze eigen fabriek, zodat je ze op de bouwplaats eenvoudig en snel kunt installeren. Door 3D te ontwerpen en te engineeren ontstaat er een snellere controlecyclus in het proces en kunnen we onze CNC gestuurde productiemachines en productiestraat feilloos aansturen.

De voordelen van prefab dakelementen

Naast een snelle installatie bieden prefab houten dakelementen nog andere voordelen:

  • Minder afval op de bouwplaats, aangezien wij de dakelementen vooraf fabriceren in een computergestuurd proces.
  • Hogere kwaliteit doordat de elementen gefabriceerd worden in een omgeving die niet afhankelijk is van weersomstandigheden. Het gebouw kan direct wind- en waterdicht worden gemaakt.
  • Minder arbeidskosten omdat de elementen al in de fabriek zijn geproduceerd en er op de bouwplaats een hogere doorloop snelheid ontstaat.

Alle typen dakelementen

De Houthallen biedt een uitgebreid assortiment aan dakelementen. We leveren zowel gordingkappen als scharnierkappen en deze kunnen desgewenst voorzien worden van panlatten, een witte binnenafwerking en sparingen voor dakvensters, dakkapellen en (schoorsteen) doorvoeren. Onze dakelementen zijn specifiek ontworpen om de dakconstructie te beschermen tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en hagel, en om een goede ventilatie te garanderen.

Dakelementen op maat laten maken?

Voor meer informatie over het laten fabriceren van dakelementen kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en fabriceren van de perfecte dakelementen voor jouw specifieke project.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over een dakelement op maat?