MENU

prefab houtbouw op maat

Houten Dakranden

Voor de afwerking van het dak van je bouwproject zijn prefab houten dakranden uitermate geschikt. Wij fabriceren deze dakranden, conform specificaties, in onze eigen fabriek zodat ze op locatie enkel nog geïnstalleerd hoeven te worden. Onze dakranden zijn specifiek ontworpen voor het afdichten van de bovenkant van een gebouw. Het gaat hier om de constructie van het dak, de afwerking, isolatie en afvoer van water.

De voordelen van houten dakranden

Het gebruik van houten dakranden kan verschillende voordelen bieden in vergelijking met traditioneel utigevoerde dakranden, zoals:

  1. Snellere installatie omdat de elementen al in de fabriek zijn geproduceerd en op locatie snel geïnstalleerd kunnen worden.
  2. Hogere kwaliteit omdat de elementen onder fabrieksomstandigheden worden geproduceerd en minder afhankelijk zijn van weersomstandigheden
  3. Minder afval op de bouwplaats omdat de elementen al in de fabriek zijn geproduceerd.
  4. Minder arbeidskosten omdat de elementen al in de fabriek zijn geproduceerd.

Meer weten over prefab houten dakranden?

Wil je meer weten over hoe prefab houten dakranden jouw bouwproject kunnen verbeteren? Neem dan vandaag nog contact op met ons team van experts voor meer informatie en advies. Wij helpen je graag verder bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw dakranden!

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over houten dakranden?