MENU

prefab houtbouw op maat

PREFAB
dakkapellen

Heb je behoefte aan meer ruimte of licht in je woning? Dan biedt een dakkapel uitkomst! Maar… een dakkapel op je woning plaatsen, kan een behoorlijke klus zijn. Tenzij je kiest voor de houten prefab dakkapellen van De Houthallen. Deze fabriceren wij in onze eigen fabriek voor je voordat we de dakkapel naar de bouwlocatie vervoeren. Dat zorgt voor een snellere installatie, hogere efficiëntie en lagere bouwkosten. Of je nu aannemer of particulier bent wij hebben de ideale maatwerk oplossing voor je.

Een dakkapel die past bij jouw woonwensen

De Houthallen maakt iedere dakkapel op maat, zodat deze precies aansluit bij jouw woning. Of je nu een traditioneel huis hebt of een hypermoderne woning: een dakkapel op maat past altijd! Onze houten prefab dakkapellen worden speciaal voor uw wensen ontworpen en daarnaast we vaak van duurzame isolatie- en houtsoorten. Maar als jij andere wensen hebt, kan dat natuurlijk ook!

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over een dakkapel op maat?

Extra ruimte én uitstraling

Een donkere zolderkamer krijgt veel meer daglicht en warmte van de zon door het plaatsen van een dakkapel. Daarnaast neemt de bruikbare ruimte in die kamer ineens toe, waardoor je hem kunt gebruiken voor méér dan alleen opslag. Maar een dakkapel doet nog zoveel meer: het geeft niet alleen de betreffende ruimte extra uitstraling, maar je hele woning! Of je een dakkapel nu plaatst op de zolder of op een slaapkamer: je merkt het verschil direct! Wist je dat het uitbreiden van jouw woning met een dakkapel ook financieel interessant kan zijn, omdat voor relatief lage kosten de gebruiksoppervlakte vaak enorm wordt vergroot? Wil je dat jouw dakkapel een natuurlijke uitstraling heeft, die precies past bij jouw woning, en wil je niet te veel geld en tijd besteden aan de bouw van je dakkapel? Dan zijn de prefab houten dakkapellen van De Houthallen jou én je woning op het lijf geschreven!

Plaatsing in één dag

Wist je dat we jouw dakkapel in slechts één dag kunnen plaatsen? We nemen de tijd om de situatie vooraf in te meten en uit te werken, zodat de voorbereidingen en productie in onze fabriek kunnen plaatsvinden. Hierdoor minimaliseren we de belasting op de locatie waar de dakkapel moet worden geplaatst. Je hebt slechts één dag te maken met rommel en afval rondom jouw huis.

Bovendien zorgen we ervoor dat jouw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht is. Indien gewenst kunnen we de dakkapel ook voorbereiden op extra functies, zoals zonnepanelen, screens, spots en rolluiken. Zo krijg je niet alleen een snelle plaatsing, maar ook een dakkapel die aan al jouw wensen voldoet.

De voordelen van een houten dakkapel

Dakkapellen hebben verschillende voordelen, hier zijn een paar van de belangrijkste:
  1. Extra ruimte: Een dakkapel creëert extra leefruimte in je huis, zoals een extra slaapkamer, werkruimte of een speelkamer voor kinderen.
  2. Extra licht: Een dakkapel zorgt voor extra licht in jouw huis. Dit maakt je huis niet alleen aangenamer, het kan ook energiekosten verlagen.
  3. Extra ventilatie: Een dakkapel kan ook extra ventilatie bieden, waardoor de luchtkwaliteit in je woning verbetert.
  4. Waardevermeerdering: Een dakkapel kan de waarde van een huis verhogen, omdat het extra leefruimte en licht biedt.
  5. Esthetische verbetering: Een dakkapel kan de uitstraling van een huis verbeteren, en kan bijdragen aan een meer moderne en gezellige uitstraling.
  6. Flexibiliteit: Dakkapellen van De Houthallen worden op maat gemaakt, zodat ze aansluiten op jouw specifieke eisen, zoals de grootte, stijl en kleur.

✔ Op maat              ✔ Snel                 ✔ Duurzaam

✔ Op maat   ✔ Snel   ✔ Duurzaam

Meer weten over een dakkapel op maat?